Elektrolyse ontharing

Vanaf nu kan je me ook terug vinden bij M-cure in Bonheiden. Ik ondersteun Monika bij het naaldepileren ook Sterex genoemd. Bij M-cure kan je ook terecht voor permanente eyeliner, permanente laserontharing, tepelreconstructie en verschillende chemische peelings.

Naaldepilatie met Sterex diathermie Blendmethode

Wat is het?

Sterex blend is een toestel dat galvanische stroom, diathermie en een combinatie van beiden aanbiedt. Het wordt ingezet voor electrische naaldepilatie ( nuttig voor grijze, ginger en donsharen die met Laser of IPL niet behandeld kunnen worden) die door middel van coagulatie behandeld kunnen worden.

Hoe werkt het?

De blendtechniek laat toe om diathermie en galvanische stroom op een veilige manier met mekaar te mengen zodat elke patiënt zich zo comfortabel mogelijk voelt tijdens de behandeling. Het voordeel van dit toestel is dat de instellingen van het toestel kunnen aangepast worden om het comfort van de patiënt te verhogen en toch een goed resultaat te behalen.

Voor naaldepilatie wordt een tweedelige Sterex naald ingebracht in de haarschacht waarna Blendstroom (gecombineerde stroom) wordt toegepast tot er verloging optreedt en het haartje vanzelf loslaat.